Systemförvaltare & administratör

Som systemförvaltare & administratör vid Hallsbergs Bostadsstiftelse – Hallbo, är du spindeln i nätet då du i rollen som administratör ska stödja VD och fastighetschef i dess uppdrag. Du har en given koordinerade roll som systemförvaltare för de olika verksamhetssystem (InCit, RCO, Vision, VISMA LÖN mfl) som vi använder.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär systemförvaltning av våra verksamhetssystem, i den rollen kommer du även utgöra ett viktigt stöd till användarna av systemen. I rollen som systemförvaltare kommer du utgöra kontaktperson gentemot verksamhetssystemsleverantörerna.

 

I rollen som administratör/ledningssekreterare stödjer du VD och fastighetschef med deras löpande administrativa arbetsuppgifter, du kommer få upprätta olika typer av rapporter och ta fram beslutunderlag. I funktionen ingår även ansvar för uthyrning av stiftelsens kommersiella lokaler.


Vem är du?
Vi söker dig som på ett naturligt sätt kan hantera IT-systemförvaltarskapet, har en pedagoisk känsla, är serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta och trivs med många olika kontaktytor både internt och externt. Du är en god administratör som är digital, ordningsam, strukturerad och får saker gjorda.


Du ska ha:

  • fullständiga betyg från gymnasiet med väl godkända betyg i svenska och engelska
  • Ett mycket serviceinriktat förhållningssätt
  • administratörserfarenhet med dokumenterad förmåga att arbeta struktuerat
  • Har en god insikt i hur ett IT-system är uppbyggt
  • Tala svenska och engelska flytande

Det är meriterade om du:

  • ha erfarenhet av lokal/-bostadsuthyrning och god kännedom om hur hyreslagen tillämpas praktiskt
  • har växt upp med datorn som ett verktyg i vardagen samt om du behärskar verksamhetsprogrammet - InCit Expand.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Hallsberg, ev kommer provanställning att tillämpas.


Ansökan

Stämmer ovanstående in på dig och du vill bli en av oss - tveka inte att skicka in ditt CV (digitalt) till kontakt@hallbo.se redan idag, då ansökningarna behandlas löpande, dock senast 21 januari 2018.


Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta VD Hans Boskär på 0582-68 55 60.