Snickare (service)

Är du serviceinriktad och erfaren snickaree? Har du känsla för hög kvalitet och hög social kompetens kanske du är den nya medarbetaren vi söker!


Hallsbergs Bostadsstiftelse - Hallbo, är en kommunal bostadsstiftelse som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar nära 1 200 lägenheter och drygt ett 100-tal olika typer av lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns drygt  40 medarbetare.


Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgifter innebär underhåll av vårt fastighetsbestånd utifrån arbetsordrar, främst i lägenheter med även övriga utrymmen. Du kommer ingår i den grupp som planerar och utför underhåll, renovering, reparation av våra lägenheter. I gruppen finns 2 snickare, 2 elektriker och en målare.


Utbildning/erfarenhet

Du ska ha yrkesbevis och minst 5 års erfarenhet som snickare, meriterade är servicearbeten i lägenheter eller motsvarande.


Ett krav är att du talar god svenska och engelska samt behärskar svenska skriftligt utan hinder. Det är meriterade om du behärskar ytterligare något språk. Du förväntas ha relevant datorvana.


Vi förväntar oss att du är mycket serviceinriktad, tolerant och positiv som person och utrustad med en hög social kompetens och har en förmåga att se helhetsperspektiv. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, noggrann och kan arbeta självständigt.


Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före.


Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med lön enligt måleriavtalet. 


B-Körkort är ett krav!


Frågor kring tjänsten ställs till: Fastighetschef, Rikard Bergström, Rikard.bergstrom@hallbo.se


Ansökan med CV och löneanspråk skickas till:

Kontakt@hallbo.se, vi accepterar endast ansökningar via epost!

Sista ansökningsdag 2019-01-15.


Till säljare och rekryteringssajter

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.