Elektriker - Installationselektriker

Är du duktig och erfaren elektriker? Då kanske du är rätt person som en av fyra elektriker på Hallbo. 2 finns på servicesidan och 2 tjänster finns i vårt 15-personer starka ROT-team!

 

Hallsbergs Bostadsstiftelse - Hallbo, är en kommunal bostadsstiftelse som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar nära 1 200 lägenheter och drygt ett 100-tal olika typer av lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns drygt 40 anställda.


Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgifter innebär arbetet som installationselektriker i vårt ROT-team. Vi kommer ROTa hela vårt bestånd, vilket beräknas ta minst 15 år. För närvarande genomförs ROT i vårt kvarter Regnbågen där vi gör en total renovering av samtliga lägenheter som är från 1967. I vårt ROT-team, som leds av en arbetsledare, 9 snickare, 2 elektriker, 2 målare och 2 VVS-installatörer.


Utbildning/erfarenhet

Vi ser framför oss att du är utbildad elektriker, genomfört lärlingsperioden och med minst 4 års erfarenhet meriterade är god erfarenhet av renovering av elanläggning lägenheter/bostäder.

Ett krav är att du talar god svenska och engelska samt behärskar svenska skriftligt utan hinder. Du förväntas ha relevant datorvana.


Vi förväntar oss att du är mycket tolerant och positiv som person och utrustad med en god social kompetens samt har en förmåga att se helhetsperspektiv. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, noggrann och kan arbeta självständigt.

 

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Meriterade är om du vet vad god kundvård innebär och alltid eftersträvar att vara steget före.


Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med lön enligt elinstallationsavtalet för ROT-arbeten. 


Körkort är ett krav!


Frågor kring tjänsten ställs till: Fastighetschef, Rikard Bergström, rikard.bergstrom@hallbo.se


Ansökan med CV och löneanspråk skickas till:

Kontakt@hallbo.se, vi accepterar endast ansökningar via epost!

Sista ansökningsdag 2019-01-15.


Till säljare och rekryteringssajter

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.