2 Fastighetsskötare

Är du serviceinriktad med erfarenhet av fastighetsskötsel?


Hallsbergs Bostadsstiftelse - Hallbo, är ett allmännyttigt bostadsföretag som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar nära 1 200 lägenheter och drygt ett 100-tal olika typer av lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns ca 35 anställda varav 10 st finns inom fastighetsskötarteamet.


Dina arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare är du en av våra ansikten utåt i kontakten med hyresgästerna. Dina arbetsuppgifter är mycket varierande, där en av de viktigaste uppgifterna är att åtgärda felanmälningar samt yttre och inre skötsel. Som fastighetsskötare har du ett särskilt ansvar för vissa fastigheter. Du kommer ingå i vårt fastighetsskötarteam på drygt 10 personer.


Utbildning/erfarenhet

Utbildning / Erfarenhet I ditt arbete har du tät kontakt med våra hyresgäster och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har god förmåga att etablera och bibehålla goda relationer. Till dina starkaste personliga egenskaper hör god förmåga att arbete självständigt samtidigt som du även ska ha en mycket god samarbetsförmåga.

Vi förväntar oss att du är omdömesgill och naturligt har förmåga att fatta egna beslut, vi ser framför oss att du har en god blick att se vad som behöver göras och tillser att det blir gjort, en fixare.

 

Det är meriterade om du har flerårig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter samt om du har relevant utbildning för arbetsuppgifterna såsom bygg, el, vvs. Vi förväntar oss att du har goda datakunskaper, talar flytande svenska samt talar engelska obehindrat.

 

Du kan uttrycka dig såväl i tal som i skrift. Körkort B är ett krav och det är meriterade med yrkesförarbevis på lastmaskin.

 

Tjänsternas omfattning är en tillsvidaretjänst på 100%, provanställning kan komma att tillämpas.


Körkort B är ett krav och det är meriterade med yrkesförarbevis på lastmaskin.


Frågor kring tjänsten ställs till: VD, Hans Boskär hans.boskar@hallbo.se eller arbetsledare Kjell Karlsson kjell.karlsson@hallbo.se.


Ansökan kan endast göras digitalt (personligt brev & CV) ange ditt löneanspråk:

Skicka din ansökan till kontakt@hallbo.se, vi vill inte ha fysiska ansökningshandlingar!

Urval kommer ske löpande, sista ansökningsdag 2018-11-30.


Till säljare och rekryteringssajter

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.